Pregled naših izgrađenih objekata

Brace Ribnikar 2

099
Objekat ima poslovne sadržaje na prizemlju, galeriji prizemlja i prvom spratu, a od drugog sprata do potkrovlja je stambene namene. U objektu ima ukupno 126 stambenih jednica.Stambeno-poslovni objekat je spratnosti Su+Pr+Gal+12+Pk, Su+Pr+Gal+8 i garažni objekat Su+P+2 koji raspolaže sa 190 garažnih mesta. Objekat je pod video nadzorom 24h, kao i garazna mesta,pored navedenog objekat ima i svoju portirsku službu 24h.

Ognjena Price 1

Objekat je rezidencijalno-poslovnog karaktera i smešten je u Novom Sadu, u ulici Ognjena Price 1,odlično je povezan sa svim delovima grada,centrom,kao i sa velikim saobraćajnicama. Objekat je spratnosti Su+P+4+Pk, u suterenu objekta u smeštene garaže i garažna mesta.
OP1

Laze Kostića 10

LazeKostica
Objekat se nalazi u centru grada, između ulica Augusta Cesarca i Petra Drapšina. Fasada prepoznatljivog stila kao i zgrada u Augusta Cesarca. Objekat sadrži 61 stan i 67 parking mesta i garažu, što na takvom mestu nudi poseban luksuz.

Danila Kiša 14

STAMBENI OBJEKAT Su+Pr+4+Pk+Du i dvorišne garaže Su+P

U funkcionalnom smislu objekat se sastoji od 3 dilatirane zasebne stambene lamele sa poslovnim prostorima u prizemlju prema ulicama Školskoj i Danila Kiša i 3 odvojene suterenske garaže koje su sve ispod 400 m2 te spadaju u kategoriju malih garaža prema Pravilniku o zaštiti garaža od požara i 8 zasebih prizemnih garaža u dvorišnom objektu garaže. Ulaz „Školska 14“ ima ukupno 35 stambenih jedinica i 4 poslovna prostora-lokala, ulaz „Školska 14A“ ima 45 stanova i 3 lokala dok ulaz „Školska 14B“ ima 25 stambenih jedinica.

DanilaKisa14

Danila Kiša 3

DanilaKisa

STAMBENO-POSLOVNI
Su+Pr+G+5+Pk,Su+Pr+G+5+Pk+Du,Su+Pr+G+6+Pk+Du, Su+Pr+G+6+Pk1+Pk2

Objekat sastavljen od lokala u prizemlju, poslovnih prostora na galeriji prizemlja i jednog poslovnog ulaza sa više poslovnih prostora na prvom i drugom spratu prema Bulevaru oslobođenja. Ostatak objekta čine tri stambena ulaza na preostalim spratnim etažama dok je suteren objekta izveden kao garaža za parkiranje automobila. Ulaz A je u uličnom traktu uz Danila Kiša i sastoji se od 39 stanova, ulaz B je u dvorištu objekta i ima 31 stambenu jedinicu, a ulaz C na Bulevaru oslobođenja ima 19 stanova. Ukupno 89 stambenih jedinica.

Danila Kiša 5

Ulaz u objekat je predviđen iz pasaža. U sklopu ulazne partije rešena je rampa za kretanje invalida po propisanom nagibu. Za prilaz stanovima koji se nalaze na spratovima i potkrovlju, u uličnom i dvorišnom traktu, predviđeno je jednokrako stepenište i lift. Objekat se sastoji od 51 stambene jedinice, 9-11 stambenih jedinica po spratu te 10 stambenih jedinica na potkrovlju od kojih su neke dupleksi. Ceo ulični front je predviđen za 3 lokala od kojih 1 ima magacinski prostor u suterenu objekta. U suterenu je predviđeno 15 garaža a sa dvorišne strane prizemlja 3 garaže, što sa 9 parking mesta čini ukupno 27 mesta za parkiranje.
DanilaKisa5

Sremska 3

Sremska

STAMBENI OBJEKAT Su+Pr+5+Pk

U objektu sada ukupno ima 35 stambenih jedinica. Stanovi su namenski projektovani prema zahtevima stanara i investitora i samim tim ne postoji tipičan sprat. Na prizemlju i u suterenu imamo ukupno 2 poslovna prostora, na prvom i drugom spratu imamo po 6 stanova, na trećem 7, na četvrtom 5, petom 6 a na potkrovlju se nalazi 5 stanova od kojih su 4 projektovana u dva nivoa (dupleksi). Gornji nivo potkrovlja, dupleks, osvetljen je vertikalnim prozorima prema uličnom delu.

Gogoljeva 19

STAMBENI OBJEKAT Su+Pr+4+Pk

U objektu ukupno ima 60 stambenih jedinica. Ne postoji tipičan sprat jer su stanovi namenski projektovani prema zahtevima stanara i investitora. Na prizemlju imamo 8,na prvom spratu imamo 10, na drugom 9, trećem 10, četvrtom 11 i na potkrovlju se nalazi 12 stanova od kojih su 6 projektovana u dva nivoa (dupleksi). Gornji nivo, galerija, je osvetljen ležećim krovnim prozorima. Izlaz na krov objekta preko svetalarnika koji osvetljava stepenišni prostor. Potkrovna etaža je projektovana kao povučena etaža prema varijant 2 iz UU.

Gogoljeva

Kraljevića Marka 41

KraljevicaMarka

STAMBENI OBJEKAT Su+Pr+3+Pk

Ulično krilo je postavljeno na regulacionu liniju a objekat se prema dvorišnoj strani pruža tačno 14 m prema urađenoj preparcelaciji. Objekat se sastoji od 32 stambene jedinice, po 6 na svakoj etaži računajući i prizemlje, izuzev potkrovlja na kome je 8 stambenih jedinica. U suterenu se nalazi prostor za parkiranje vozila sa 5 garaža. Pitanje skloništa za stanare je rešeno u sklopu suterena objekta.

Janka Veselinovića 6

STAMBENI STAMBENI OBJEKAT Su+Pr+4+Pk

Objekat se sastoji od 43 stambene jedinice, 2 stambene jedinice na prizemlju ,7 – 9 na spratovima, te 9 stambenih jedinica na potkrovlju od kojih su neke dupleksi. Primarna toplotna podstanica se nalazi na tehničkoj etaži prizemlja uličnog dela objekta uz pasaž. U vetrobranskim prostorima se smeštaju poštanski sandučići i GRO. Ceo ulični front je predviđen za 5 lokala od kojih 2 imaju galerijski deo na nivou iznad tehničke etaže. Sa dvorišne strane predviđeno je 6 garaža što sa 10 parking mesta za čini ukupno 16 mesta za parkiranje

JankaVeselinovica

Petra Drapšina 34

PetraDrapsina

STAMBENI STAMBENI OBJEKAT Su+P+4+Pot

Spoljni zidovi, prema ulici i u prizemlju prema dvorištu, su projektovani kao “sendvič zidovi” i sastoje se od šupljih blokova d=25 cm, stiropora d=3 cm, kao termičke izolacije i spoljne obloge od pune opeke. Ostali zidovi su izvedeni u sistemu “demit” fasade sa stiroporom d=5 cm kao termičkom izolacijom. Podovi u sobama, u stanovima, su od klasičnog hrastovog parketa, dok su u kuhinjama, sanitarnim čvorovima i lođama od keramičkih pločica I klase.

Hadži Ruvimova 39-41

STAMBENI STAMBENI OBJEKAT Su+Pr+4+Pk

Podovi u sobama, u stanovima, su od klasičnog hrastovog parketa, dok su u kuhinjama, sanitarnim čvorovima i lođama od keramičkih pločica. Kamene ploče su na stepenišnim podestima i stepenicama kao i po svim unutrašnjim hodnicima. Unutrašnja stolarija je standardna drvena, sa duplošperovanim krilima i bojena. Ulazna vrata su sigurnosna. Kolski i pešački prilaz objektu je kroz dva pasaža radi omogućavanja kružnog kretanja kroz parcelu a i radi veličine uličnog fronta. Celom preostalom površinom placa predviđeno je parkiranje vozila, u dvorišnom delu i ispred objekta i to ukupno 42 parking mesta (23 u dvorištu i 13 ispred objekta i 6 garaža).

HadziRuvimova

Augusta Cesarca 17

AC9
Stambeno-poslovni objekat koji se nalazi na uglu ulica Laze Kostića i Augusta Cesarca je dokaz kvaliteta koji se trudimo da uzdignemo na što viši nivo svakim narednim objektom koji izgradimo. Više od 18 godina iskustva nas je naučilo da prepoznamo potrebe naših kupaca i obezbedimo im najkvalitetnije uslove života u gradu. Sa novom lokacijom u Braće Ribnikar 2 spremni smo da standarde podignemo na još viši nivo, koristiće se novi fasadni materijal ‘eternit’ i planirana je aluminijumska stolarija sa termoprekidom.
logo-lg
Kontaktirajte nas

City gradnja poseduje sve sto je potrebno kako bi prezentovala vase apartmane u sto boljem svetlu.

Zapratite nas
Instagram icon